ILOLLA TARJOAMME ratsastuskoulupalveluita, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan palveluita, sekä terapiaratsastusta.

Ratsastuksen Personal Trainer

Ratsastuksen Personal Trainer palvelu on tarkoitettu Sinulle, joka haluat tehostaa oppimistasi ja päästä paneutumaan opettajan kanssa tehokkaasti omaan ratsastukseesi. Ratsastustunnit räätälöidään juuri Sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Voit halutessasi ottaa PT-pakettiin lisäksi yhteistyökumppanimme Liikuntakeskus Kunnonsalin Personal Trainer tapaamisen, joka pitää sisällään kehonkoostumusmittauksen, ravinto-ohjeet, sekä kuntosalille tai kotiin tarkoitetut kuntoiluohjeet. Uutuutena loppukeväästä 2018 mukaan pakettiin sisältyy myös ratsastajan henkilökohtainen harjoittelupäiväkirja. Harjoittelupäiväkirja on hyödyllinen työkalu oman kehittymisen seurantaan ja auttaa myös pitämään kirjaa omista onnistumisista. 

Mitä PT palvelu pitää sisällään? 

  • Yksityistunnit 5 tai 10kpl
  • Kehityskeskustelut 2kpl
  • Istuntaharjoitus 1-2kpl
  • Harjoittelupäiväkirjan

RPT Viitos paketti

Ratsastuksen Personal Trainer Viitos paketti aloitetaan ratsastajan ja opettajan kehityskeskustelulla, jossa käydään läpi ratsastajan ratsastustausta, tavoitteet ja toiveet, sekä suunnitellaan yhdessä RPT jakson kokonaisuus. RPT jakso koostuu viidestä yksityistunnista, sekä yhdestä istuntaharjoituksesta. Jakso päätetään yhteenkokoavaan kehityskeskusteluun, jossa tarkastellaan yhdessä jakson onnistumista ja esille nousseita huomioita.

RPT Kymppi paketti

Ratsastuksen Personal Trainer Kymppi paketti aloitetaan ratsastajan ja opettajan kehityskeskustelulla, jossa käydään läpi ratsastajan ratsastustausta, tavoitteet ja toiveet, sekä suunnitellaan yhdessä RPT jakson kokonaisuus. RPT jakso koostuu kymmenestä yksityistunnista, sekä kahdesta istuntaharjoituksesta. Jakso päätetään yhteenkokoavaan kehityskeskusteluun, jossa tarkastellaan yhdessä jakson onnistumista ja esille nousseita huomioita.

RPT Hinnasto

  • RPT Viitos paketti 300,00€
  • RPT Kymppi paketti 600,00€
  • Liikuntakeskus Kunnonsalin Personal Trainer tapaaminen RPT paketin lisäpalveluna 35,00€

Kyselyt ja varaukset RPT-paketteja koskien osoitteeseen ratsasta@ratsastuskeskusilo.fi