Ratsastuksen Personal Trainer palvelu mullistaa kokonaisuudessaan perinteisen yksityistunti-käytännön. Kun ennen varattiin yksittäinen tunti silloin tällöin, tuntien välillä jopa vuosia, nyt voit saada tehokkaan yksityisopetuksen ihan oikean Personal Trainerin tapaan!

 Ratsastusksen Personal Trainer eli ILOn RPT-palvelu mahdollistaa ratsastuskouluharrastajalle korkeatasoista, intensiivistä ja yksilöllistä opetusta tehokkaasti ja takuuvarmoin tuloksin.  ILOn RPT on tarkoitettu Sinulle, joka haluat tehostaa oppimistasi ja päästä paneutumaan opettajan kanssa tehokkaasti omaan ratsastukseesi. Ratsastustunnit räätälöidään juuri Sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

RPT-paketteja on kahta kokoa, valittavanasi on viiden tai kymmenen kerran kokonaisuus. Molemmat RPT-paketit aloitetaan ratsastajan ja opettajan kehityskeskustelulla, jossa käydään läpi ratsastajan ratsastustausta, tavoitteet ja toiveet, sekä suunnitellaan yhdessä RPT jakson kokonaisuus. RPT jakso koostuu viidestä tai kymmenestä yksityistunnista, sekä 1-2 istuntaharjoituksesta. Jakso päätetään yhteenkokoavaan kehityskeskusteluun, jossa tarkastellaan yhdessä jakson onnistumista ja esille nousseita huomioita.

Uutuutena loppukeväästä 2018 mukaan pakettiin sisältyy myös ratsastajan henkilökohtainen harjoittelupäiväkirja. Harjoittelupäiväkirja on hyödyllinen työkalu oman kehittymisen seurantaan ja auttaa myös pitämään kirjaa omista onnistumisista. 

RPT Viitos paketti 300,00€

RPT Kymppi paketti 600,00€

Lisätietoa palvelusta löydät täältä.

Kyselyt ja varaukset RPT-paketteja koskien sähköpostilla osoitteesta ratsasta@ratsastuskeskusilo.fi

undefined