undefined

Back to RIDINGschool! "Ratsastus on kuin pyörällä ajo, kun sen kerran oppii niin sen aina taitaa"! Ratsastuskeskus ILO kutsuu nyt Sinua palaamaan satulaan. Satulaan palaaville entisille ratsastajille on nyt matalan kynnyksen mahdollisuus päästä kokeilemaan rakasta harrastusta uudelleen. 

"Ratsastus aloitetaan tyypillisesti nuoressa iässä. Monet jatkavata harrastustaan yhtäjaksoisesti koko elämän ajan, mutta toisille tulee syystä tai toisesta taukoa opiskelun, työn tai perhe-elämän takia" - Hippos

Satulaan palaavan erikoistarjouksena nyt neljän kerran kokeiluratsastustuntipaketti 100€ (ovh. 140€).

Me Ratsastuskeskus ILOssa haluamme tarjota tutustumismahdollisuuden ilman pitkäaikaista sitoutumista. Satulaan palaava ratsastaja pääsee kokeilemaan ratsastuskoulupalveluitamme neljän kokeilutunnin aikana ja voi pohtia sitten rauhassa rakkaan lajin pariin palaamista. Kokeilupakettiin sisältyy sähköisen ajanvarauskalenterimme käyttötunnukset, joten ratsastaja pääsee kokeilemaan myös joustoasiakkuudemme ominaisuuksia ja varaamaan itselle mieluisan tuntuisia teematuntejamme. 

Tarjouskampanjan ehdot ja tarkemmat tiedot: 

Tuntipaketin ostomahdollisuus on voimassa 30.11.2018 saakka. Tunnit tulee ratsastaa jakson 2 loppuun mennessä (jakso 2 päättyy viikolla 3)

Uusia asiakkaita otetaan vastaan kokeilupakettiin ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja myydään niin kauan kun tilaa ratsastustunneille on. 

Tarjouspaketin voi ostaa vain yhden kerran/yksi asiakas, eikä tarjousta voi yhdistää muihin tarjouksiimme.

Edellytyksenä on aiempi ratsastuskokemus ja hevosen itsenäinen hallinta, ratsastajalla on voinut kuitenkin olla useamman vuoden tai jopa kymmenien vuosien tauko. Kerro meille ilmoittautumisen yhteydessä kuinka pitkästä tauosta on kysymys niin opastamme sinua ratsastustuntien valinnassa.

Ratsastuskoulullamme on aina paikalla henkilökuntaa myös tallin puolella, sinun ei siis tarvitse jännittää tallille saapumista, autamme ja opastamme toiveidesi mukaisesti. 

Tallilla on lainattavissa kypäriä ja raippoja, joten varusteiden uusiminen/ostaminen pidemmän tauon jälkeen ei ole ehdoton edellytys kokeilupakettia ostettaessa. 

Varaa sähköpostilla ratsasta@ratsastuskeskusilo.fi

#ratsastuskeskusilo #ratsastailolla #ratsastuskoulu #kuopio #sorsasalo #ilovekuopio #harrastus #backtosaddle #backtoridingschool #ratsastus #hevonen #poni #ratsastaja #valitseilo #suomenratsastajainliitto