ILOLLA TARJOAMME ratsastuskoulupalveluita, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan palveluita, sekä terapiaratsastusta.

Aikuisten OMAleiri

Nyt kauan toivottu aikuisratsastajille suunnattu OMALEIRI on varattavissa! Kerää kasaan oma leiriporukkasi, joka koostuu 4-14 henkilöstä. Varatkaa yhteinen leiriviikonloppu, joka räätälöidään täysin teidän toiveidenne mukaisesti.

MISTÄ TÄMÄ LEIRI KOOSTUU?

  • Tehokkaat ratsastustunnit (mahdollista toteuttaa tasoryhmissä)
  • Teoriaopetus
  • Maukas kotiruoka
  • Viihtyisät leiritilat
  • Valittavat lisäohjelmat: Fustra, hieronta, kypylä, mysteerihuone, sisävesiristeily, viinijuhlat, saunalautta, seinäkiipeily, yms.

Leirin kesto on toiveidenne mukaisesti perjantaista sunnuntaihin tai lauantaista sunnuntaihin. Leiri voidaan toteuttaa touko-elokuun viikonloppuina. Mikäli olette toiselta paikkakunnalta järjestämme kuljetuksen lentokentältä tai juna-/bussi-asemalta. Lähetä tarjouspyyntö ja ala suunnitella juuri Teidän unelmanne mukaista OMALEIRIÄ (tarjouspyyntö ei velvoita varaamaan leiriä)! Saat tiedustelukyselysi perusteella tarjousehdotuksen leiristä, jonka jälkeen pääsemme yhdessä suunnittelemaan tarkempaa ohjelmaa ja sisältöä. Leirin varauksen jälkeen jokainen leiriläinen saa leiritoivekyselyn jonka perusteella valmistaudumme myös ratsastus- ja teoriatunteihin toiveidenne mukaisesti.